Supersuosittu Talent-ohjelma lopetetaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusien kykyjen löytämiseen keskittynyt Talent-ohjelma floppasi taannoin Suomessa, mutta Britanniassa se on saanut suuren suosion ja nostanut useita tähtiä superjulkkiksiksi. Tuorein kansainvälinen tähti on skottilaulaja Susan Boyle, josta tuli supersuosittu kirjaimellisesti yhdessä yössä. Nyt sarja on joutunut yllättäen lopetusuhan alle.

Ohjelman julkkistuomareista Amanda Holden odottaa parhaillaan kauhunsekaisin tuntein tuotantoyhtiön mahdollista vahvistusta sarjan lopettamisesta. Sellaista ei ole kuitenkaan vielä tullut, mutta brittilehdistö pitää ratkaisua todennäköisenä. Syynä tähän on ohjelman tuomarina toimivan Pierce Morganin uusi pesti CNN-kanavalle Larry Kingin manttelinperijänä. Morgan on siis poissa kuvioista.

Kilpailun päätuomari Simon Cowell ei ole vielä ilmoittanut virallisesti omasta jatkostaan, mutta hän on aiemmin ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa lanseeraamaan omaa X Factor -ohjelmaansa Yhdysvaltoihin. Morganin lisäksi myös Cowell on siten poissa tuomarikolmikosta. Parhaillaan tuotantoyhtiön kerrotaan hakevan miesten tilalle uusia tuomareita, mutta yhtä valovoimaisten nimien saaminen voi olla kiven alla. Amanda Holden on mukana ensi kesänä Lontoossa ensi-iltansa saavassa Shrek-musikaalissa.