BB-Elisabet baaritappelustaan: ”Hirvee mylly!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alusta saakka asustanut BB-Elisabet on kunnostautunut tällä viikolla vauhdikkailla paljasteluillaan. Äskettäin hän kertoi kuinka oli jäänyt käsiraudoilla kiinni ystäväänsä. Nyt hän paljasti ottaneensa yhteen ahdistelijan kanssa.

Tuntematon mies oli yrittänyt ottaa ravintolassa lähikontaktia Elisabetiin hieman liian innokkaasti. Mies oli vetänyt neitokaisen alas tanssikorokkeelta, eikä ollut suostunut irrottamaan otettaan. Hän ei ollut ymmärtänyt puhetta, jolloin Elisabet oli joutunut ottamaan käyttöönsä tavallista kovemmat otteet ja lyönyt miestä.

– Sit se kävi mun kimppuun, kun mä en suostunut tanssimaan sen kanssa. V**tu, siihen tuli hirvee mylly, Elisabet kertoi.

Talon muutkin naiset kertoivat miten he kohtelevat liian innokkaista miehiä ravintolassa.

– Mä oon heti, et painu v**tuun, Riikka kertoi.

– Mä aina sanon, että mä oon lesbo, painu nyt pois, Ellinoora kertoi ohjelman verkkosivujen mukaan.