BB-Elisabet tyrmistyi Nikon peppupaljastuksesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut viikonloppuna hieman ongelmia asukkaiden ruokahuollossa. Eilen BB-Ville sai nimittäin salatehtävän, jossa hänen piti pilata asukkaiden ruoka. Hänen onnistuikin lopulta sekoittaa hieman ”jekkupulveria” ruokiin.

Tänään erityisesti BB-Nino ja BB-Elisabet valittelivat talon ruokien heikkoa antia, ja lopulta Nino keksi mistä oli kyse. Hän epäili, että ulkomaailmassa on meneillään lakko, joka vaikuttaa myös asukkaiden ruokiin.

– Ulkomaailmassa on elintarviketyöntekijöiden lakko, Nino aavisteli.

– Musta niiden pitäisi ilmoittaa meille jos olis joku lakko, Elisabet puolestaan pohti.

Tämän jälkeen keskustelu siirtyi hieman toisiin aihealueisiin, kuten alapään karvoituksen trimmaamiseen ja muihin vähemmän onnistuneisiin ruokapuheisiin. BB-Elisabet tyrmistyi kullessaan Nikolta että pornotähdet valkaisevat peräaukkoaan.

– Hyi v**tu! Tota mä en olis halunnut kuulla. Miten ne tekee sen?! V**tu joka paikkaa sitä saksitaan saatana. Jopa persereikää. Hyi v**tu, Elisabet ihmetteli käsi suun edessä.

– Mä oon tehnyt sen. Ei mun enää tarvitse sinne mennä. Seiska teki jutun siitä ja mä sain alennusta. Levittelin siinä keskiaukeamalla, BB-Niko vitsaili.

– Jaaha, näytänkö mä siltä että mä olisin ihan fiiliksissä? Elisabet totesi kyllästyneenä.