BB: ”Tänään saadaan kunnon kännit”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa odotetaan parhaillaan jo kovasti illan suoraa häätölähestystä ja sitä kuka asukas joutuu tänä iltana jättämään talon. Taloon jääville luvassa on riehakas ilta, sillä talopäällikkö Niko on hoitanut asukkaille bileet.

Viime päivinä itselleen räväkät viikset kasvattanut BB-Niko sai talon päällikkyytensä ansiosta esittää Isovelille toiveen illan ohjelmasta. Nyt luvassa ovat uudet kosteat juhlat taloon jääville asukkaille. Nikon ei tarvinnut pitää suunnitelmaa myöskään salassa, vaan hän vihjaili siitä muille asukkaille.

– Tänään me saadaan kunnon kännit. Ei hiprakkaa, vaan känni, Niko totesi Ninolle.

BB-Elisabet ja BB-Ellinoora eivät vielä Nikon bilelupauksista innostuneet, vaan he keskustelivat koirista. Ellinoora kertoi omistavansa kiinanharjakoiran.

– Mun koira ei saa tulla enää makuuhuoneeseen, eikä saa nousta sohvalle, kun mun poikaystävä ei halua, Ellinoora kertoi.

– Miks sä annat sen miehen pompottaa teitä? Elisabet ihmetteli ääneen.

Pian keskustelu kääntyi kuitenkin koirista makeisiin ja erityisesti pariin kotimaiseen karkkipussiin ja niiden sisältöön. Pian asukkaat pohtivat jo tuotesijoittelua BB-talossa ja sitä mistä mikin huonekalu oli peräisin.