Lehti: BB-Elisabet kakkasi sänkyyn?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin eilen tuotantokauden tähän mennessä rajuimmat bileet, joista ei yllättäviä käänteitä puuttunut. Erityisen railakkaasti kunnostautuivat BB-Ellinoora ja BB-Ksenia, jotka molemmat sammuivat ja ennen sitä oksentelivat pitkin taloa.

Aamulehti kertoo, että yön tunteina kolmaskin asukas liittyi tähän joukkoon, ja hänen noloa tapaustaan muistellaan varmasti edellämainittuja pidempään.

BB-Elisabet tuli nimittäin lehden mukaan mahdollisesti ulostaneeksi umpihumalassa housuunsa makuuhuoneen sängyssä. Hän juoksi yön tunteina makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen ja samalla tilannetta seuraavat muut asukkaat huomasivat, että Elisabetille oli ilmeisesti käynyt ikävä vahinko kesken unien, sillä hänen housunsa näyttivät olevan ulosteessa. Tapahtuneesta uutisoivat tänä aamuna Aamulehti ja Ilta-Sanomat.

PÄIVITYS klo 11.48: Hetki sitten asukkaat uskalsivat viimein ottaa yön noloimman tilanteen puheksi Elisabetin kanssa. Kaikeksi onneksi samalla selvisi, että kyseessä olikin ollut ainoastaan Villen väärinkäsitys. Hän oli epähuomiossa luullut Elisabetin stringien narua ulosteeksi.