BB: Villen shokkihäätö tuli nopeasti – ei ehtinyt edes pakata

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta tänään iltapäivällä sopimusrikkomuksen takia poistetun Villen katoaminen talosta tuli todellisena shokkina muille asukaille. Erityisen raskaasti miehen poistamisen ovat ottaneet BB-Ksenia ja BB-Marika. Heillä ei ollut aavistustakaan siitä miksi Ville oli poistettu talosta.

– Mitä Ville on muka voinut tehdä? Nyt jäi se mun ikuisesti siirtyvä selkähieronta antamatta. Nyt se pääsee sen maailman ihanimman tyttöystävänsä luo, BB-Marika totesi kyyneleet silmissään.

– Mä oon niin järkyttyny, et mä en pysty. Mä oon ihan sanaton, Ksenia totesi.

Keskustelua aiheesta ei voitu kuitenkaan kovin pitkään jatkaa, koska kyse on tuotannon asioista, joista asukkaat eivät saa keskustella. Marikan ja Ksenian lisäksi myös kaikki muut asukkaat olivat tyrmistyneitä yllätyskäänteestä. Menetyksen teki normaalia raskaammaksi se, että muut asukkaat joutuivat pakkaamaan Villen tavarat hänen matkalaukkuunsa.