Antti Tuisku: ”Kaikki aloittivat puhtaalta pöydältä” Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailu televisiossa alkoi pari päivää sitten, ja mukana kisassa on myös suosittu laulajatähti Antti Tuisku. Kauden avauksessa oli mukana myös viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin toimitustiimi, joka tapasi Tuiskun suoran lähetyksen jälkeen.

Antti Tuisku kommentoi videohaastattelussa myös hänen niskaansa langetettua ennakkosuosikin viittaa.

– Se, etttä paljon on tässä useammankin viikon mittaan höpötelty siitä ennakkosuosikkiaseltelmasta ja näin, mutta sen oikeasti näkee, että me kaikki aloitetaan puhtaalta pöydält, Antti Tuisku kertoi haastattelussa.

– Me ollaan hypätty kaikki ihan uudenlaiseen maailmaan ja pyritään tekemään oma paras suoritus. Me yritettiin ja onnistuttiin siinä mun mielestä tosi hyvin.

Lisäksi Tuisku kertoi tuomarien kommenttien tulleen lopulta yllätyksenä, mutta saaneensa niistä hyviä neuvoja siitä miten suorituksia pystyy jatkossa parantamaan. Katso haastatteluvideo tästä tai artikkelin alta.