BB-tyttöjen alastonkuvia jälleen verkkoon

Big Brother · Stara.fi

Sunnuntai-iltana Big Brother -talossa nähtiin harvinaisen rajut bileet, joiden aikana useampikin asukas tuli oksennelleeksi pitkin taloa. Jopa BB-Niko joutui tyhjäämään vatsalaukkuaan hieman väärään paikkaan.

Illan kosteista bileistä ja seuraavalta päivältä on nyt vuotanut verkkoon jälleen uusia nakukuvia talon naisista. Talon miehet saivat ihastella useampienkin naisasukkaiden paljaita rintoja, kun muiden muassa BB-Ksenia, BB-Elisabet ja BB-Ellinoora heittivät yläosansa pois. Heistä ensinmainitun topless-kuva leviää parhaillaan nopeasti verkossa. Katso kuvat tästä.

Lisäksi seuraavana päivänä yleensä itsensä peittänyt BB-Marika suuntasi estottomasti suihkuun samaan aikaan talon miesten kanssa. Hän ei ollut tällä kertaa pukeunut ylleen lainkaan bikineitä, vaan suihkutteli täysin alastomana. Katso kuva tästä.