BB-Elisabet: ”En mä voisi venäläisiä ampua”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa torstainen aamupäivä on sujunut Elisabetin osalta tiukkasävyisen keskustelun merkeissä. BB-Elisabet on ilmaissut halunsa päästä poliisikouluun. Sinne pääsemiseksi hän olisi valmis käymään myös armeijan, mutta kovan paikan tullen neitokaisella on moraalinen ongelma.

– En mä vois venäläisiä ampua, kun mä oon puoliksi venäläinen. Ei me tulla ikinä voittamaan jotain Venäjää, joten se olis ihan turhaa. Ihan hyvin me viimeksi pärjättiin, mutta kuinka moni kuoli turhaan. En mä haluaisi sotia Venäjää vastaan. Mä tykkään Venäjästä ja Suomikin on aika tärkeä, Elisabet pohti.

– Jos mä olisin sun asemassa niin en mä lähtis, BB-Paul kommentoi.

– Mee vaikka sivariksi, BB-Niko suositteli.

– Eikö voida tehdä sellaista sopimusta, että mä voisin ampua kaikkia muita paitsi venäläisiä? Mä voisin mennä vaikka lääkintämieheksi. Mä voisin pelastaa suomalaisia ja voisin siinä salaa pelastaa myös venäläisiä. Kyllähän mun pitää opetella asetta käyttämään jos mä haluan poliisiksi, Elisabet lisäsi.