BB: Hannu ja Niko ottivat yhteen päällikkyydestä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään mitelty jälleen talon päällikön tittelistä. Tällä viikolla kisaa käytiin pukkitaistelun merkeissä, jossa BB-Niko oli ollut varsin ylivoimainen. Kisa sai kuitenkin loppumetreillä parikin yllättävää käännettä.

Ensin Isoveli määräsi uusintaottelun, jossa oli määrä olla mukana BB-Petri ja BB-Niko. Petri kuitenkin vetäytyi kisasta vedoten selkäkipuunsa, joten tilalle valittiin lopulta BB-Hannu. Kilpailun virallisena valvojana toimi pihamaalla farmi-viikkotehtävän merkeissä oleva pieni hevonen.

Finaalista tulikin lopulta vauhdikas ottelu, sillä kisa näytti varsin tasaväkiseltä. Hannu joutui kuitenkin lopulta väistymään, kun Niko sai hänet putoamaan orrelta. BB-Paul kehui, että Nikosta huomasi tämän harrastavan kehonhallintaa vaativia lajeja.