BB-Ksenian seksuaalinen suuntautuminen mietityttää

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käytiin ensimmäinen tyhjentävä keskustelu asukkaiden seksuaalisista suuntautumisista jo heti ensimmäisenä iltana. Silloin kävi ilmi, että talossa oli harvinaisen monta naista, jotka pitivät myös naisista – tai ainoastaan naisista.

Sittemmin asukkaat ovat ryhtyneet epäilemään, että myös BB-Ksenia olisi hieman biseksuaali. Viime sunnuntain bileissä Ksenian ja Ellinooran välisen intohimoisen suutelusession jälkeen moinen ei olekaan enää mikään ihme. Tänään Ksenia myönsi pitävänsä naisten kanssa suutelemisesta erityisesti humalassa.

– En mä mitään seksihommia harrasta, Ksenia kuitenkin totesi.

– Sä olisit mennyt pussailua pidemmällekin sunnuntaina, mutta Marika sanoi ei, Satu muisteli sunnuntain tapahtumia.

– Kai mussa sitten on piilo-bi, Ksenia naureskeli.

Sunnuntain suutelusession pani kuitenkin alulle talossa muuten varsin rauhallisesti käyttäytynyt BB-Ellinoora, joka suuteli lähes kaikkia talon naisia porealtaassa sekä veden päällä että veden alla. Sittemmin hän kertoi tosin katuvansa moista käytöstä. Nino paljasti puolestaan tänään, että hänen mieleensä ovat erityisesti Mikko Leppilammen näköiset miehet, mutta toisaalta kiinnostuvansa myös toisesta ääripäästä.

– Mä tykkään miehistä, jotka ei ole hirveän homomaisia tai sitten siitä toisesta ääripäästä, niin kuin Niko Saarinen, Nino kertoi.