BB-Vilhelmiina esitteli auliisti paljasta peppuaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nousi eilen illalla huomion keskipisteeksi BB-Vilhelmiina, ja tarkemmin sanoen hänen takapuolensa. Neitokaisen psoriasis oli levinnyt pakaroihin saakka, ja sitä ihmeteltiin joukolla. Vilhelmiina esitteli paljasta peppuaan muille asukkaille.

– Mä en voi enää tulla paljuun, kun siellä mun psorias on levinnyt kankkuun. Mullahan oli täällä takareisissä ihottumaa. Mulla on todettu psoriasis. Mulla on ollut sitä päässä ja takareisissä, mutta ei ikinä ennen takapuolessa. Se on ärtynyt jotenkin, Vilhelmiina kertoi peppu paljaana.

– Ai saatana! Se on ihan kuin palanut tai että rakko olis puhjennut, BB-Satu ihmetteli näkemäänsä.

– Se on syyhy! BB-Niko veikkasi.

– Voi perse. sananmukaisesti, BB-Marika totesi lyhyesti.

Vilhelmiina oli pahoillaan lähinnä siksi, että ei pystyisi enää nauttimaan paljun antimista. Samalla hän naureskeli ajatukselle, että hän joutuisi esittelemään takapuoltaan sunnuntaina suorassa lähetyksessä.