Beyonce yllätti: Kuokkavieraana naapuruston bileissä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin r&bt-tähtiin lukeutuva Beyonce Knowles on yllättänyt toden teolla New Jerseyssä sijaitsevan West Orangen kaupungin asukkaat saapumalla paikalle naapuruston järjestämiin block partyihin, eli eräänlaisiin katubileisiin.

Beyonce oli paikalla, koska hänen miehensä Jay-Z:n äiti asuu naapurustossa. Supertähdet olivat vierailemassa miehen äidin luona, kun he kuulivat kadulta äänekästä musiikkia ja hauskanpitoa. Yllättäen Beyonce päätti mennä kadulle ja liittyä mukaan tanssijoiden joukkoon. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Naapurustossa asuva henkilö kuvasi videolle kuinka hänen tyttärensä pääsi tanssimaan Beyoncen vieressä. Bileet järjestettiin toissa viikon lauantaina 18. syyskuuta