Miehet povipommeina Miss Big Brother -kisassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päätettiin tänään järjestää Miss Big Brother -kilpailu, jossa naisten sijaan talon miesasukkaat kilpailevat kauneudesta. Miehet puettiin ja meikattiin naisiksi Ninon pienistä vastusteluista huolimatta.

Meno oli parhaimillaan varsin hulvatonta, ja erityisesti BB-Niko on ihastuttanut sekä naiset että talon muut miehet, koska hän osaa näytellä naista äärimmäisen hyvin. Parhaillaan talossa odotellaan missikisaa alkavaksi, mutta hetki sitten Isoveli ilmoitti iltamien alkavan vasta myöhemmin. Katso kuvia osallistujista alta.

– Mä oon Miss Bulgaria, Jekaterina Balbuska, 21 vee. Eikun mä oonkin 18 vee, BB-Petri naureskeli.

– Mula on tosi hyvä perse. Se on mussa parasta. Kyllä musta naisen sais, BB-Nino kehui vartaloaan.

– Mieti jos tollainen tulisi vastaan kadulla niin mä juoksisin karkuun ihan täysillä. Näyttää ihan siltä että tuolta tulisi joku ase, BB-Elisabet totesi.

(Kuvat: Sub, Big Brother 24/7)

Miss Big Brother

Miss Big Brother

Miss Big Brother

Miss Big Brother