BB-Nino: ”Tää on kuin vankilassa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon kesken kauden vanhana tuttuna BB-kasvona muuttanut BB-Nino on ollut viime päivät harvinaisen alamaissa. Muutkin asukkaat ovat ihmetelleet miehen olemuksen muuttumista, ja eilen BB-Satu totesikin että Ninon kannattaisi lähteä kotiin.

Tänään Nino on ollut edelleen alamaissa, ja hän onkin valitellut pitkää poissaoloaan läheistensä luota. Mies vertasi käynnissä olevaa kokemusta peräti vankilatuomioon.

– Mulle sanottiin jo ennen tänne tuloa, että sadassa päivässä sitä laitostuu. Tää on sama kuin olisit vankilassa. Ei mekään päästä täältä kolmeen kuukauteen minne me halutaan, Nino totesi.

– Päästäänhän. Sä pääset täältä pois jos sä haluat, BB-Niko vastasi miehelle.

Edellisellä osallistumiskerrallaan Nino häädettiin pois BB-talosta epäasiallisen käytöksen takia. Tällä kertaa hän on vannonut olevansa talossa niin pitkään kuin mahdollista ja lähtevänsä vasta häätöäänestyksen kautta. Siksi Nino onkin ottanut myös bileet aikaisempaa rauhallisemmin.

– Musta on tullut ihan tylsä, kun en mä jaksa enää dokaa nykyisin. Ne kattoo ulkona, että se on sairas, kun se vaan nukkuu vaikka bileet alkaa. Varmaan kaverit on varanneet mulle jo paikan Auroraan lepäämään.