BB: Porealtaassa kiihkeä tunnelma – katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -talossa järjestettiin asukkaille jälleen bileet, mutta tällä kertaa hieman viime sunnuntaita kevyemmissä merkeissä. Meno oli silti värikästä ja asukkaat pelasivat porealtaassa esimerkiksi vanhaa kunnon totuutta ja tehtävää.

– Anna suudelma kuumimmalle muijalle täällä altaassa, Petri antoi tehtävän Ellinooralle.

– Sen varmaan tietääkin jo viime viikolta, BB-Ellinoora otti tehtävän vastaan.

Tämän jälkeen Ellinoora suuntasi toiselle puolelle allasta Elisabetin luokse ja antoi tälle pitkän ja kuuman suudelman. BB-Niko joutui olemaan poissa bileistä, koska Isoveli määräsi hänet kuumeen takia nukkumaan. Muut joutuivat siis tulemaan toimeen ilman Nikoa.

– Anna suudelma kuumimmalle kundille. Sellaiselle jota sä haluaisit nyt täällä altaassa, BB-Marika antoi tehtävän Vilhelmiinalle.

– mä meen tänne, BB-Vilhelmiina otti tehtävän vastaan ja suuntasi Petrin luo.

Muut asukkaat yllättyivät kuinka innokkaasti Vilhelmiia iski kiinni Petriin, sillä kyse ei ollut mistään viattomasta suudelmasta. Pari suuteli toisiaan kiihkeästi ja pitkään. Seuraavaksi Marikan oli aika kertoa muille parhaista omista seksikokemuksistaan ja ilta jatkui laulun merkeissä. Myöhemmin Ellinoora ja Vilhelmiina saivat molemmat suudeltavakseen myös Ksenian.

Ksenia Vilhelmiina suudelma

(Kuva: Sub)

Uusimmat