BB: Hannun mököttäminen hämmentää

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Hannu on jo muutaman päivän ajan ollut selvästi keskimääräistä masentuneemman oloinen. Tilanne alkoi, kun BB-Vilhelmiina suuteli porealtaassa Petrin kanssa.

Sittemmin kyseinen tapaus on jo sovittu, mutta Hannun tunnelmat eivät ole juuri parantuneet. Mies ajoi jopa partansa ollessaan itkun partaalla Vilhelmiinan valinnan jälkeen. Eilen illalla mököttäminen sai jälleen jatkoa, ja muut asukkaat olivat jälleen huolissaan Hannun voinnista. Hän ei halunnut puhua asiasta, mutta kertoi ettei edes itse tiedä syytä ärtymykseensä. BB-Satu kuitenkin totesi, että aina löytyy jokin syy.

– Aina se johtuu jostakin asiasta tai ihmisestä, Satu totesi.

– Ku en mä ees tiedä v**uttaaks mua vai ei. Ei tee mieli jutella, sen takia mä olin hiljaa, Hannu totesi.

– Oo sit v**tu hiljaa, Niko vitsaili.

BB-Paul poistui aiemmin tällä viikolla talosta yllättäen ja ilmeisesti omasta halustaan. Sen jälkeen asukkaat ovat pelänneet Hannun päätyvän samaan ratkaisuun. BB-Vilhelmiina kysyi asiaa mieheltä myös suoraan, jolloin Hannu kiisti olevansa lähdössä minnekään. Hän on kuitenkin myöntänyt useita kertoja, että talossa koettavat tunteet ovat olleet hänelle täysin uusia ja hämmentäviä. Hannu on lisäksi kertonut, että ei ole koskaan ollut rakastunut.