Latinotähti viihtyy alastomana – myös ystäviensä seurassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu latinotähti Enrique Iglesias löi taannoin vetoa Espanjan puolesta jalkapallon MM-kisoissa. Hän lupasi vesihiihtää alastomana Miamissa, mikäli Espanja veisi maailmanmestaruuden. Alastomuus onkin Iglesialle helppo asia, sillä hän kokee sen luonnollisena olotilana itselleen.

35-vuotias tähti on tapaillut tennisammattilaista Anna Kournikovaa jo vuodesta 2001 saakka. Hän ei koe kuitenkaan primitiivistä alastomuuden tarvettaan esteenä suhteelleen. Nyt Enrique onkin paljastanut, että hänellä on tapana viihtyä synnyinasussaan myös ystäviensä seurassa.

– En tiedä olenko cool siinä asussa, mutta en häpeä itseäni tippaakaan. Tykkään tehdä pilaa itsestäni. Minulla on viisi hyvää ystävää, ja yksi heistä on totaalinen ekshibitionisti. Uskon, että me kaikki seuraamme häntä, Enrique Iglesias kertoi Entertainment Wise -julkaisun mukaan.

Uusimmat