Anna Kendrick Twilight-leffojen seksipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien kaunottarista puhuttaessa otsikoissa ovat olleet lähes ainoastaan Ashley Greene ja Kristen Stewart. Menestyselokuvien muut neitokaiset ovat jääneet selvästi tämän parivaljakon jalkoihin, mutta nyt yksi uusi kaunotar on ponnistanut viihdelehtien sivuille.

Hän on Anna Kendrick, joka on nyt poseerannut yllättävän seksikkäissä kuvissa Flaunt Magazine -lehden sivuilla. Kaunis brunette keikistelee kameran edessä studiokuvissa muiden muassa sängyllä maaten, mutta ei kuitenkaan paljasta intiimejä ruumiinosiaan. Katso kuvat tästä.

25-vuotias amerikkalainen Anna Kendrick on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Twilight-elokuvien naistähti aloitti näyttelemisen jo kymmenvuotiaana. Ensimmäisen menestysroolinsa hän sai jo kaksitoistavuotiaana High Society -musikaalissa Broadwayllä. Jo tuolloin Anna sai kolme palkintoehdokkuutta. Sittemmin ehdokkuuksia on suorastaan satanut useista menestysrooleista. Menestyksekkäin on kuitenkin ollut rooli vuoden 2009 hittielokuvassa Up In The Air, josta hän oli ehdolla kymmenissä palkintosarjoissa ympäri maailmaa.