Jessica Michibata on Jenson Buttonin tyttöystävä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Formulatähti Jenson Button on brittiläinen autourheilija, joka on tällä hetkellä myös hallitseva maailmanmestari. Button aloitti Formula 1 -uransa 20-vuotiaana Williams-tallissa vuonna kymmenen vuotta sitten. Sittemmin hän on ajanut useissa muissakin talleissa.

Jenson Buttonilla on jotain sellaista uransa lisäksi, mitä muilla ei ole. Hänellä on tyttöystävä Jessica Michibata, joka kauniin ulkonäkönsä perusteella voisi olla Dukes of Hazzardin Daisy Duke.

The Sun -julkaisu kertoo kuinka Formula 1 -mestari päivitteli Twitteriin tietoja valmistautumisestaan sunnuntain Suzukan Grand Prix -ajoon. Mikroblogissaan ajatuksiaan purkavan Buttonin olettaisi keskittyvän täysin kisaa varten, mutta kun näkee hänen harjoituksiaan seuraavan tyttöystävä Jessican, ymmärtää miehen keskittymiskyvyn herpaantumisen. Naisen Daisy-tyyliset farkkushortsit ovat mahdollisesti liikaa Buttonin kestokyvylle. Katso kuvat tästä.

Toivottavasti tyttöystävä Jessican shortsit ja kannustus tuovat Buttonille onnea, sillä hän on tällä hetkellä viidentenä mestaruussarjan pistetaulukoissa. Ja mikäli kisat menevät penkin alle, on lupa pyytää kisojen jälkeen lohdutuspalkintoa Dukes of Hazzard -tyyliseltä Jessicalta.