Sub julkaisi BB-tyttöjen alastonkuvia verkossa – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kamerat myös kylpyhuoneessa, ja sieltä kuvattua materiaalia on julkaistu useita kertoja myös verkossa kuvakaappausten ja videoiden muodossa. Normaalisti tämänkaltaiset nakumateriaalit julkaistaan kuviin keskittyneillä vähemmän virallisilla verkkosivustoilla.

Nyt kuitenkin myös ohjelmaa televisiossa esittävä Sub on julkaisut asukkaiden alastonkuvia ohjelman virallisilla verkkosivuilla. Tänään talon naisasukkaat olivat nimittäin valmistautumassa illan mahdollisiin bileisiin, kun he riisuivat kylpyhuoneessa muiden muassa alaosansa peseytyäkseen ja trimmatakseen bikinirajojaan. Katso kuvat tästä.

Nakukuvien ei pitäisi kuitenkaan tulla asukkaille yllätyksenä, sillä heillä pitäisi olla tiedossa, että kylpyhuoneessakin saadaan kuvata silloin kun paikalla on enemmän kuin yksi asukas.

Uusimmat