BB: Ksenia haluaa Facebook-miljonäärin – miljardit hepreaa tytöille

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talossa asustava BB-Ksenia haavailee rikkauksista pankkitilillä. Facebookin perustaja kelpaisi tytölle, varsinkin hänen kuullessaan miehen olevan miljonääri. Asukkaiden aamupäivä on kulunut leppoisten keskusteluiden avulla. Michael Jacksonin tekemiset ja Neverland-koti herättivät paljon kysymyksiä ja pohdintoja asukkaiden mielessä.

Jossain vaiheessa keskustelut liukuivat Facebookiin ja sen perustajaan Mark Zuckerbergiin. BB-Hannu kertoi miehen olevan yksi rikkaimmista nuorista miehistä maailmassa. Tieto nuoren miehen iästä ja omaisuudesta saivat Ksenian hurmion valtaan.

– Sen mä haluan miehekseni, Ksenia pohti.

Miehen ulkonäköä parjattiin Ksenian kommentin jälkeen, mutta BB-Petri totesi rahan vaikuttavan tässä tapauksessa enemmän, kuin kyseisen miehen ulkonäkö. BB-Elisabet vertasi Facebook-miestä Roope Ankan miljardikasaan, mutta sai tylyn palautuksen maanpinnalle, miljoona ei ole miljardi. Elisabetia valaistiin miljardin koostuvan tuhannesta miljoonasta.

Ksenia pohti, että riittääkö Zuckerbergin tämänhetkinen omaisuus muka tämän loppuelämäksi, johon Hannu tokaisi sen olevan noin 500 miljoonaa. Rahan riittämisestä saatiin kiivas keskustelu, sillä Elisabet ei uskonut 500 miljoonan olevan tarpeeksi. Asukkaat jäivät pohtimaan asiaa.