Ex-manageri vaatii popkaunottarelta miljoonakorvauksia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Hänen albuminsa nimettiin taannoin jopa vuoden myydyimmäksi Yhdysvalloissa. Suosionsa takia Taylor on paljastanut, että hän tuntee elävänsä kaksoiselämää yksityiselämänsä ja työelämänsä välillä.

Swiftin entinen manageri Dan Dymtrow haastaa nyt laulajan korvausvelvollisuuksiin. Hän on jättänyt kanteensa liittovaltion tuomioistuimelle New Yorkissa. Hän kertoo tähden olevan velkaa suuria summia hänelle. Dymtrow toimi Swiftin managerina tämän ollessa 14-vuotias. Managerin mukaan häntä pyydettiin aikoinaan suurta palkkiota vastaan nostamaan nuoren laulajalupauksen ura nousuun. Managerin tuli esitellä Love Story -laulaja musiikkimaailman päättäjille.

Oikeudellisissa papereissa Dymtrow väittää nyt, että Swift on velkaa hänelle miljoonia dollareita palkkioita työstä laulajan uran hyväksi. Hän väittää myös, että laulajan vanhemmat viivästyttivät tarkoituksella allekirjoitustaan levytyssopimuksessa, jotta välttyisivät palkkioiden maksamisesta hänelle hänen manageriaikoinaan.

Näyttelijäuransa vastikään aloittanut Taylor Swift tunnetaan myös konservatiivisesta ja siveästä pukeutumisestaan ja siitä, että hän ei ole juuri kohuotsikoita aiheuttanut. Palkintogaaloissa hoikka kaunotar on ikuistettu pariinkin otteeseen varsin näyttävissä asuissa, ja myös rohkeammat vaatteet ovat ilmestyneet naisen asuvalintoihin. Nuori supertähti on nyt ollut monien muiden tähtien tavoin mukana uuden Easy A -elokuvan ensi-iltajuhlissa, joihin hän oli valinnut asukseen syvänvihreän ja yläosastaan yllättävän avonaisen iltapuvun. Leffa sai maailmanensi-iltansa 17. syyskuuta. Elokuvan päätähtenä nähdään Emma Stone.