Teuvo Loman haukkui BB-talon: ”Ankea ja vankilamainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu kotimainen stylisti ja suosittu sisustussuunnittelija Teuvo Loman oli tänään vieraana Big Brother Extra -ohjelmassa. Luonnollisesti mies otti kantaa myös tämän tuotantokauden BB-taloon ja sen sisustukseen. Monien muiden tavoin myös Loman kritisoi taloa kovalla kädellä.

– Se on hieman ankea ja vankilamainen. Mä en tykkää että sinne on maalattu rikkinäistä seinää. Toi on nyt aika kylmä. Mä olisin käyttänyt siellä pirteitä värejä. Olisin tehnyt siitä pehmeämmän ja kodikkaamman, Teuvo Loman kertoi.

– Olisin käyttänyt erilaisia ruskean vivahteita ja tietenkin keltaista. Oon henkilökohtaisesti pettynyt tuohon. Televisiotalossa pitää olla sävyjä valojen takia, ja kontrastit ovat aina mukavia. Pehmeitä värejä sinne. Väärät värit voivat aiheuttaa todella paljon huonoa oloa.

Teuvo Lomanin ja monien katsojien lisäksi myös asukkaat kritisoivat taloa kellarimaiseksi jo ensimmäisillä sekunneilla sisään astuttuaan.