Muodokasta naiskauneutta Big Brotheriin! BB-Inka oli Huippumalli haussa -ohjelmassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo saa tänään jälleen lisää naiskauneutta, kun taloon astelee uutena asukkaana BB-Inka. Tumma kaunotar on muodokas kaunotar, joka on ollut televisiossa aiemminkin.

Inka on 20-vuotias mallinakin toimiva vantaalainen lähihoitaja. Ennen Big Brotheria Inka on pari vuotta sitten ollut mukana Huippumalli haussa -ohjelmassa ja osallistunut lisäksi Suomen seksikkäin tavis -kilpailuun. Inka on sinkku, ja hän totesikin että on hienoa mennä taloon sinkkuna.

– Olen miettinyt ihan sairaan paljon, kuinka asukkaat ottavat minut vastaan. Toivottavasti pääsen porukkaan sisään. Olen itse asiassa ihan tyytyväinen, että menen puolivälissä kautta taloon. Ehkä ei tule mitään ihan hirveitä viikkotehtäviä enää vastaan, Inka kertoi ohjelman verkkosivujen mukaan ennen taloon astelemistaan.

Inka kertoi lisäksi seuranneensa suosittua realityohjelmaan tällä kaudella tarkasti, joten hän tietää hyvin millaiseen joukkoon tulee muuttamaan. Hänen mukaansa on kiinnostavaa, että talossa on niin paljon erilaisia ihmisiä. Inhokikseen BB-Inka nimeää Marikan ja yhdeksi suosikeistaan Ninon. Inka kuitenkin totesi, että Ninon kanssa hänellä voi tulla myös erimielisyyksiä.