BB-Inka julkaisi kuumat bikinikuvansa netissä

Big Brother · Stara.fi

Keskiviikkoiltana Big Brother -taloon asteli kaksi uutta asukasta, BB-Eetu ja BB-Inka. Kerroimme aiemmin kuinka Eetu oli jättänyt avoimeksi Facebook-yhteisöpalvelun profiilinsa kuvineen ja videoineen. Näin on tehnyt myös Inka Tuominen, joka on julkaissut verkossa myös muiden muassa lomakuviaan.

Kuvat ja kaverilista vahvistavat verkossa esitetyt väitteet siitä, että Inka on niin sanottu julkkistyrkky. Hänen kaverilistaltaan löytyy lukuisia aiempien tuotantokausien BB-asukkaita, ja Inka poseeraa heidän kanssaan myös useissa valokuvissa. Lisäksi verkossa on myös suuri määrä upeavartaloisen neitokaisen näyttäviä bikinikuvia.

20-vuotias vantaalainen on poseerannut bikineissä myös useissa lehdissä ja esimerkiksi Hymytyttö-kilpailussa. Lisäksi hän on kisannut Huippumalli haussa -realityohjelmassa ja Suomen seksikkäin tavis -kisassa. Inka on siis hakeutunut aktiivisesti julkisuuteen ja julkisuuden henkilöiden seuraan. Jatkossa hänet tunnetaankin lähinnä BB-Inkana. Aika näyttää kuinka pitkään neitokaisen 15-minuuttinen julkisuudessa jatkuu.