BB-Inka mokasi – paljasti miten hänet pyydettiin Big Brotheriin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon muutti eilen illalla jälleen kaksi uutta asukasta, jotka tulivat paikkaamaan kahden ennenaikaisesti talosta poistetun asukkaan jättämää aukkoa. Villen ja Paulin tilalle taloon astelivat BB-Inka ja BB-Eetu.

Asukkaat pääsivät tutustumaan uusiin asukkaisiin eilen illalla järjestettyjen pikkujoulujen merkeissä. Alkoholi löysensi myös uusien asukkaiden kielenkannat, mutta Inka tuli mokanneeksi jo ennen bileiden alkamista. 20-vuotias vantaalainen tuli nimittäin vahingossa paljastaneeksi miten ja kuinka nopealla varoitusajalla hänet kutsuttiin taloon.

– Mulle kerrottiin että sä lähdet ylihuomenna, Inka lipsautti.

Muut asukaat kiirehtivät nopeasti sulkemaan neitokaisen suun, sillä tuotannon asioista ei saa puhua. Vielä tässä vaiheessa moisesta lipsahduksesta tuskin rangaistaan, mutta esimerkiksi Ville lensi talosta paljastettuaan keskusteluissa kuinka paljon tuotantoyhtiö maksaa asukkaille päivärahaa talossa asumisesta.