Uusi BB-kaunotar saalistaa julkkismiehiä

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -taloon muuttivat eilen illalla BB-Inka ja BB-Eetu. Asukkaat pääsivät tutustumaan uusiin asukkaisiin heille järjestettyjen pikkujoulujen merkeissä. Vantaalainen Inka oli jo tuttu kasvo osalle katsojista, sillä hän on ollut julkisuudessa useita kertoja aiemminkin muun muassa televisiossa ja mallikuvissa.

Inka on nähty esimerkiksi Huippumalli haussa -ohjelmassa, ja hän on tehnyt myös mallintöitä. Alastonkuviin hän ei koskaan aio suostua, mutta alusvaatteisillaan hän voisi poseerata. Nähtäväksi jää, mitä tyttö tarjoaa katsojille. Pelinaiseksi tunnustautuva Inka kokee flirtin olevan hallussa. Hänen mukaansa seuraa löytyy aina, kun sitä haetaan. Julkkiksille lämpeävä tyttö on nähty muun muassa BB-Ason ja BB-Riston seurassa. Kerroimme aiemmin tänään kuinka Inka poseeraa heidän kanssaan myös Facebook-kuvissaan.

Nämä tuskin ovat hänen ainoat saaliinsa pintapiireistä. BB-Niko taas on tällä hetkellä talosta upein, mutta hänen parisuhdestatuksensa pysäyttää saalistavan Inkan. Kaunottarella on kuitenkin kovat lupaukset roolistaan talossa. Itseään avoimeksi, rehelliseksi, rennoksi ja sosiaaliseksi kuvaileva tyttö aikoo olla talon hengetär.

– Tuon mukanani iloa ja hauskanpitoa. Haluan kaikilla olevan rentoa ja viihtyisää täällä. Myös suorapuheisuus on mielestäni valttia talossa. Seksiä en talossa kokeile, pussailu kyllä kelpaa, Inka kertoi Seiskalle ennen taloon astelemistaan.

Alkoholi löysensi eilen uusien asukkaiden kielenkannat, mutta Inka tuli mokanneeksi jo ennen bileiden alkamista. 20-vuotias vantaalainen tuli nimittäin vahingossa paljastaneeksi miten ja kuinka nopealla varoitusajalla hänet kutsuttiin taloon.

– Mulle kerrottiin että sä lähdet ylihuomenna, Inka lipsautti.

Asukkaat saivat onneksi vaimennettua tytön nopeasti.