BB-Ksenia teki sen taas – nolo rangaistus koko joukolle?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava 19-vuotias jyväskyläläinen BB-Ksenia on tulossa kalliiksi ohjelman tuotantoyhtiölle. Hän on nimittäin tuhonnut tähän päivään mennessä jo neljä langatonta mikrofoni-lähetin -yhdistelmää. Tuorein tapaus sattui eilen, kun asukkaat juhlivat pikkujouluja.

Uusien asukkaiden kanssa ulkoporealtaassa juhlineet asukkaat pitivät hauskaa, kun Ksenia unohti jälleen kerran riisua mikrofoninsa altaaseen astuessaan. Hän muisti mikrofonin olemassaolon noin puoli sekuntia sen jälkeen kun mikrofoni oli jo kastunut ja nousi nopeasti altaasta.

– Ksenia toimiiko se vielä? BB-Vilhelmiina tiedusteli.

– Oliko se jo neljäs Ksenian mikrofoni? BB-Elisabet ihmetteli.

Juovuspäissään toikkaroinut neitokainen ripusti mikrofonin naulaan ja suuntasi tanssimaan samaan aikaan alkanutta Lady Gagan Poker Face -kappaletta. Tämän jälkeen muut asukkaat käskivät hänen mennä päiväkirjahuoneeseen, mutta Ksenia ei heitä totellut. Pian Isoveli kutsui – jo tutuksi tulleeseen tapaansa – Ksenian päiväkirjahuoneeseen.

– Se ei meinannut mennä sinne päiväkirjahuoneeseen, Elisabet päivitteli muille.

Edellisen mikrofonin rikkomisen jälkeen asukkaat saivat rangaistuksen, jonka aikana BB-Ksenia sai puolestaan  suorastaan kuninkallisen kohtelun alkoholitarjoiluineen. Rangaistuksen aikana Ksenia kertoi häpeävänsä kovasti sitä että muut joutuivat kärsimään hänen puolestaan. Nyt tulossa voi hyvinkin olla uusi rangaistus.