Big Brother -talon väki vähenee – nyt lähti Ksenia: ”Sinne meni tissit”

Big Brother · Stara.fi

 Big Brother -talossa on vietetty tällä viikolla varsin värikästä elämään, kun yllättävät tapahtumat ovat aiheuttaneet niin iloa kuin suruakin. Keskiviikkona taloon asteli kaksi uutta asukasta, BB-Eetu ja BB-Inka. Lisäksi lauantaina talosta poistettiin BB-Hannu.

Hannu oli jo kolmas kuluvalla tuotantokaudella poistettu asukas. Poistamisen syyksi ilmoitettiin vakava sääntörikkomus, mutta sen tarkemmin asiaa ei ole valotettu. Tänään talosta poistettiin häätöäänestyksen kautta jälleen yksi asukas. Tällä kertaa kotiin passitettiin BB-Ksenia.

– Sinne meni tissit, BB-Vilhelmiina totesi neitokaisen poistuttua.

– Toivottavasti se ei hajoa studiossa, BB-Marika totesi.

– Nyt harmittaa vaan Ksenian puolesta, BB-Petri sanoi.

Hannun yllättävän poistamisen jälkeen ohjelman fanit ovat veikanneet, että taloon astelisi uusi asukas jo tänään sunnuntaina. Aika näyttää tullaanko Hannu korvaamaan ja koska. Siihen saakka BB-talon väki alkaa vahentyä hälyttävän nopeasti.