BB-Ksenia katuvaisena: ”Olen nyt ihan sekaisin!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta eilen kotiin häädetty BB-Ksenia kertoi tänään esitetyssä Big Brother Extra -ohjelmassa tunnelmiaan heti häätönsä jälkeen. 19-vuotias jyväskyläläinen kertoi olleensa ennen häätöäänestyksen tuloksen kertomista varma siitä että hän joutuu kotimatkalle.

– Mä tiesin, että mä lähden, koska Marika oli ollut jokaisessa pudotuksessa ja se ei ainakaan tipu. Sit Niko on vanha konkari, jolla on vanhoja faneja. Mä olin varma että minä tai Hannu lähdetään. Sit kun Hannu lähti väärästä ovesta niin mä tiesin että mä joudun lähtemään. Mä olin satavarma että se tulee, Ksenia kertoi.

– Mua jännittää kaikki mitä nyt tulee tapahtumaan. kaikki on niin uutta ja ennalta avaamatonta. Sitä on miettinyt että mitä tulee tapahtumaan ja mä oon nyt ihan sekaisin. Pelottaa mennä ottamaan vastaan kaikkea mitä oon itse antanut itsestäni. Sit meen sinne mistä tulinkin ja palaan koulun penkille.

Nuori nainen ei ollut ainoastaan tyytyväinen suoritukseensa, sillä hän kertoi katuvansa erityisesti nakuilujaan ja runsasta alkoholin käyttöään.

– Olisin ehkä voinut olla näyttämättä paljasta pintaa niin paljon ja olla alkoholin suhteen vähän rauhallisempi. Mä nyt tuppaan juomaan välillä vähän liikaa ja vedin sit talossa samalla tavalla kuin muutenkin, Ksenia kertoi haastattelussa.