BB-asukkaita hemmotellaan – aamusauna ja kuohuviiniä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaita on hemmoteltu eilen alkaneen viikkotehtävän merkeissä harvinaisen paljon. Eilen tarjolla oli muiden muassa kakkua. Tänään asukkaat saivat nukkua lähes puoli kahteentoista saakka, jotta he saisivat nukuttua univelkansa pois.

Varsinaista aamuherätystä ei lopulta edes tullut. Sen sijaan Isoveli ilmoitti, että sauna on lämmin. Sinne mennessään BB-Vilhelmiina huomasi seuraavan yllätyksen.

– Täällä on skumppaa ja kukkoa! BB-Vilhelmiina totesi saunaan kurkatessaan.

– Eiks paljua saa käyttää aina kun sauna on lämmin? BB-Nino puolestaan pohti ja kehotti keittämään aamukahvit.

BB-Marika taisi olla ainoa, joka oli nukkunut yönsä huonosti. Hän kertoi joutuneensa vaihtamaan nukkumapaikkaa makuuhuoneesta olohuoneeseen, koska ei ollut saanut nukuttua. Pian saunakuulutuksen jälkeen ensimmäiset naiset olivat jo suihkussa ja Nino toi ilmoituksen, jonka mukaan palju ei ollutkaan tänä aamuna käytössä.

Uusimmat