Halle Berry peppu tiukoissa nahkahousuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on varsin yleistä, että supertähtien seurustelukumppaneina nähdään kollegojen entisiä kumppaneita. Erityisen hyvin tämä selviää Hollywood-tähtien suhteissa, mutta välillä myös hieman kansainvälisemmissä ympyröissä.

Taannoin näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez ikuistettiin useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta nyt Halle on kuitenkin kuvattu aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa sijaitsevan Nuela-ravintolan edustalla. Tiukkoihin nahkahousuihin pukeutunut Berry oli kuvien perusteella selvästi treffeillä vielä tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa. Katso kuvat tästä.

Halle Berry näyttää siis päässeen varsin nopeasti yli ex-miehestään, mallikomistus Gabriel Aubrystä. Hänet on kuvattu viime viikkoina useiden eri miesten seuralaisena. Olivier Martinez on puolestaan yhdistetty viime päivinä useisiin tunnettuihin kaunottariin, mutta aiemmin hän seurusteli pitkään poptähti Kylie Minoguen kanssa.