K-System : Nothing Really Matters

Singlet · Stara.fi

Suomalaisen konemusiikin supertähti K-System juhlisti taannoin jo kymmenen vuoden menestyksekästä uraansa, jonka varrella hän on julkaissut lukuisia hittikappaleita. Nyt Kimmo ”K-System” Kauppinen julkaisee singlenä kappaleen Nothing Really Matters.

Tanakka tanssiveto on jopa miehen omalla mittapuulla erittäin onnistunut. Vokaaleihin on saatu mukaan genren paras suomalainen miesvokalisti Charles ”Max C” Salter, joka on vieraillut myös lukuisilla ulkomaisilla tanssihiteillä ja saanut ensimmäisiä hittejään listoille jo 1990-luvun alkupuolella 3rd Nation -yhtyeen riveissä. Miehen vokaalit hipovat tässäkin tapauksessa täydellisyyttä.

Myös kappaleen muu soundimaailma on tuttuun tapaan hiottu notkeaksi kokonaisuudeksi, jossa kaikki osa-alueet tuntuvat olevan sopusoinnussa. Biisi nojaa soundien sijaan pääasiassa kertosäkeeseen. Sen tarttuvuus onkin keskinkertaisen toimiva, mutta tajunnan räjäyttävää melodiakoukkua jäi vielä kuitenkin toivomaan, sillä biisiä on ollut kirjoittamassa myös hittimelodioiden kultasormi Mikko Tamminen.

Tanssigenren paras kotimainen remiksaaja Joonas Hahmo esittelee tällä singlellä myös oman näkemyksensä kappaleesta. Hahmon versio oli etukäteen odotetuin remix, ja odotukset todellakin lunastettiin. Versio suorastaan vaatii täysiä tehoja ja pakottaa jalan tamppaamaan lattiaa. Jälleen kerran.

Ennen parin minuutin rajapyykkiä Hahmo vihjaa suorastaan orgastisesta synamelodiasta, joka jää kuitenkin lopulta käynnistymättä. Sääli. Siitä huolimatta Hahmo lunastaa jälleen kerran paikkansa remix-maailman huipulla. Tom Fall on ottanut omaan näkemykseensä mukaan myös hieman pianosettiä, mikä onkin loistava valinta.

Pisteet 4/5