Mel Gibson sai elokuvaroolin krapulaleffasta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Mel Gibson on ollut otsikossa viime aikoina lähes ainoastaan yhden asian merkeissä- hakattuaan tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen 6. tammikuuta tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi anteeksi iskujaan. Näyttelijä on tehnyt monia sellaisia asioita, joihin monen muun ura olisi jo katkennut. Hän on esimerkiksi ivannut juutalaisia, käyttäytynyt rasistisesti sekä pahoinpidellyt entistä tyttöystäväänsä.

Manolith-verkkojulkaisu kertoo tähden saaneen nyt yllättäen roolin Hangover 2 -elokuvasta. Thaimaassa kuvattavasta elokuvasta odotetaan suurta menestystä. Ensimmäinen elokuva tuotti nimittäin aikoinaan lähes miljardi dollaria, joten kakkososan epäillään tuottavan jopa saman verran.

Mel Columcille Gerard Gibson on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja. Hän on näytellyt muun muassa elokuvasarjoissa Mad Max ja Tappava ase. Valkokankaalla hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Payback, Patriot ja Signs. Elokuvissa Kasvoton mies ja Braveheart Gibson toimi sekä näyttelijänä että ohjaajana. Viimeksi mainitusta hän sai parhaan ohjaajan Oscar-palkinnon. Gibsonin muita ohjaustöitä ovat The Passion of the Christ ja Apocalypto.