Teinisuosikki kasvatti näyttävät viikset – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-näyttelijä Zac Efronin ura on ollut viime vuosina hyvässä nousujohteessa. High School Musical -elokuvista tähdeksi ponnahtanut Efron kerää vaihteeksi huomiota ulkonäöllään. Vastikään 23-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Efron herättää nyt hupia parrallaan, joka fanien mielestä on kauhea.

Ehkä miehelle voisi lahjoittaa parranajokoneen, sillä nuoren miehen ei ole tarvetta näyttää ikäistään vanhemmalta, ellei päivitetty ulkonäkö liity esimerkiksi elokuvarooliin. Katso kuvat Zacin uudesta tyylistä tästä.

Zac Efron eli Zachary David Alexander Efron, on syntynyt 18. lokakuuta 1987 Kaliforniassa. Hän  on näytellyt muun muassa elokuvissa High School Musical, Hairspray, High School Musical 2, High School Musical 3: Senior Year ja 17 Again. Hän on myös esiintynyt Disney Channelilla, esimerkiksi ohjelmissa Zackin ja Codyn viiden tähden elämää ja Hannah Montana.

Hän on ollut monissa tunnetuissa sarjoissa vierailevana tähtenä, kuten Teho-osastossa, CSI: Miamissa ja Room Raidersissa. Zac Efron seurustelee High School Musical -elokuvien vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunta on pitänyt yhtä vuodesta 2005. Pari on kihloissa ja suunnittelee muuttoa yhteen.