BB: Petrin jalkovälissä kuumat paikat: ”Kunnon puliukko!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään pohdittu parhaillaan käynnissä olevan viikkotehtävän tarkoitusperiä ja sen vaikutuksia asukkaiden vartaloihin ja kuntoon. Asukkaat olivat lihoneet jo valmiiksi, mutta nyt keskeytymätön herkuttelu on tuonut lisää kiloja.

BB-Petri, Nino ja Elisabet pohtivat asiaa ulkoterassilla ja naureskelivat muiden muassa sille, että talosta sunnuntaina häädetty BB-Ksenia olisi varmasti syönyt itsensä hengiltä. Lisäksi he pohtivat sitä kuinka paljon jyväskyläläisen rinnat olivat talossa kasvaneet lihomisen myötä. Keskustelun keskeytti Elisabetin havainto Petrin jalkovälistä nousevasta savusta.

– Tuolla sun jakovälissä palaa! Sieltä nousee savua. Se on pudonnut sun röökistä. Kelaa jos olisit syttynyt tuleen munista, BB-Elisabet ihmetteli.

– Mitä v**tua siellä tapahtuu?! Mikä v**un puliukko siinä on? Kunnon Turhapuro. Kunnon puliukko, BB-Nino innostui Petrin savuavasta jalkovälistä.

Suurempaa katastrofia ei päässyt kaikeksi onneksi tapahtumaan, mutta tupakan palava tulipää ehti polttaa Petrin jalkoväliin reiän.

Uusimmat