Glee-kaunottarelle vaadittiin nenäleikkausta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suomeen viime viikonloppuna rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Michele on kertonut olevansa ylpeä juutalaisesta nenästään. Lisäksi hän on paljastanut ettei ollut tarpeeksi kaunis televisiorooleihin. Hollywood-tuottajat kehottivat häntä aikoinaan nenäleikkaukseen, mutta menestys supersuositussa Glee-sarjassa on tähden mukaan paras merkki siitä, että hän kelpaa yleisölle omana itsenään ilman operointeja.

24-vuotias tähti kertoo kärsineensä itseluottamuksen puutteesta, varsinkin kun hänelle kerrottiin, ettei ole tarpeeksi kaunis isoksi tähdeksi. Paineet kasvoivat niin suuriksi, että kaunotar alkoi vakavissaan suunnittelemaan toimenpidettä. Neito kommentoi asiaa GQ-lehden haastattelussa.

– Te jotka halusitte minun leikkauttavan nenäni, tiedoksi nyt – ei ole olemassa nenätyötä. Olin yksi niistä harvoista koulussani, jolle nenäleikkausta ei tehty, Lea Michele kertoi GQ-lehdelle.

– Äitini sanoi minulle, että kuuluisalle Barbra Streisandille ei ole tehty nenäoperaatioita joten minäkään en sitä saisi. Menestykseni on esimerkkinä niille nuorille, jotka väheksyvät omia piirteitään ja näkevät vain puutteita. Jokainen saa näyttää itseltään, ja rakastaa ulkomuotoaan sellaisena kuin se on.