Mel Gibson perii pikkulapseltaan huimaa vuokraa!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvasankari Mel Gibson on ollut otsikossa viime aikoina lähes ainoastaan yhden asian merkeissä – hakattuaan tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen 6. tammikuuta tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Breaking News -julkaisu raportoi nyt mielenkiintoisesta käänteestä tilanteessa. Keskellä huoltajuustaistelua oleva Hollywood-tähti vaatii nimittäin vuokraa Los Angelesin kodistaan, jossa Grigorieva asuu parin yhteisen 11 kuukautta vanhan tyttären Lucian kanssa. Oudommaksi tilanteen tekee se, että Gibson vaatii 6.000 dollarin kuukausivuokraa nimenomaan tyttäreltään.

Tähti haluaa oikeudelta päätöksen kyseiseen vuokra-asiaan, ennen kuin hän alkaa maksamaan Grigorievalle oikeuden määräämää 20.000 dollarin kuukausittaista elatusapua. Gibson kertoo myös tuomari Scott Gordonin allekirjoittaneen syyskuussa uusia maksumääräyksiä, koskien muun muassa Grigorievan maksettavaksi tulevia asumismenoja. Tähti haluaa tietää mitä kyseisen naisen tulisi maksaa hänelle, ennenkuin hän itse alkaa maksamaan elatusapua lapsestaan.

Mel Columcille Gerard Gibson on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja. Hän on näytellyt muun muassa elokuvasarjoissa Mad Max ja Tappava ase. Valkokankaalla hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Payback, Patriot ja Signs. Elokuvissa Kasvoton mies ja Braveheart Gibson toimi sekä näyttelijänä että ohjaajana. Viimeksi mainitusta hän sai parhaan ohjaajan Oscar-palkinnon. Gibsonin muita ohjaustöitä ovat The Passion of the Christ ja Apocalypto.