BB: Kutsumattomat vieraat keskeyttivät Petrin petipuuhat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on edelleen käynnissä herkullinen viikkotehtävä Tervetuloa Jeboulandiaan. Sen merkeissä asukkaat ovat saaneet sydämensä kyllyydestä herkkuja, juomaa ja unta. Öiseen aikaan heidän untaan on tosin häiritty Isovelin toimesta toistuvasti.

Eilen illalla puoli yhden maissa asukkaat olivat jo menneet yöpuulle, kun BB-Petri yritti jälleen ottaa hieman läheisyyttä Vilhelmiinaan. He nukkuivat vierekkäin, jolloin Petri käänsi kylkeä Vilhelmiinan suuntaan ja kietoi toisen kätensä neitokaisen ympärille.

– Miks sä oot siinä noin? BB-Vilhelmiina tiedusteli.

– No kun mä pidän aina mun kättä näin, Petri selitti.

– Viime yönäkin sä olit noin ja yritit heittää mut seinään, Vilhelmiina vastasi kun heidän lähentelynsä keskeytettiin yllättäen.

Talon olohuoneesta ja pihamaalta alkoi kantautua outoja ääniä edellisen yön tapaan. Pian asukkaat kuulivat kuinka terassin ovi avattiin. Makuuhuoneesta ulos livahtanut BB-Niko sen sijaan järjesti asukkaille yllätyksen, kun hän vaani suuren ilmapallon kanssa makuuhuoneeseen ja säikäytti asukkaat.

Samaan aikaan tytöt yrittivät tiirailla tuotannon ihmisiä makuuhuoneen peilien läpi siinä kuitenkin onnistumatta. Tilanteen rauhoituttua Petri ja Vilhelmiina jatkoivat siitä mihin olivat jääneet.

Uusimmat