BB-talon ennätysmäinen selibaatti päättymässä? ”Peitto alkaa heilua”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluvalla tuotantokaudella vietetty todennäköisesti Suomen BB-historian pisin seksitön kausi, sillä talossa ei ole vielä kertaakaan heiluteltu peittoa. Talossa on muodostunut useampiakin pareja ja tunteet ovat käyneet kuumina, mutta Isoveli on puuttunut tapahtumiin yllättävällä tavalla.

Esimerkiksi BB-Paul oli taannoin lähellä petihommia, kun hänet pistettiin talosta henkilökohtaisista syistä. Viime viikolla BB-Hannu ja BB-Inka olivat jo valmiita petipuuhiin, kun Hannukin poistettiin yllättäen talosta vakavan sääntörikkomuksen takia. Nyt talon seksipuuhastelu on Petrin ja Eetun varassa.

Naistenmieheksi itseään väittävä tamperelainen Eetu ei ole edistynyt lainkaan tällä saralla, mutta BB-Petri on lämmennyt Vilhelmiinalle erityisesti parin viime päivän aikana, ja myös BB-Vilhelmiina on antanut tunteille vastakaikua. Pari on nukkunut sylikkäin ja tänäään Petri pääsi kourimaan sängyllä pelehtineen tumman neitokaisen takapuolta.

Uusimmat