BB-tulokkaat varmoja pikaisesta häädöstään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaiden tunteet alkoivat eilisen illan bileissä olemaan jo aikamoisen pinnalla, kun muutaman juoman jälkeen useampikin asukas päätti avautua tunteistaan ja muiden muassa isäsuhteistaan.

Samalla tuoreet tulokkaat BB-Eetu ja BB-Inka kertoivat olevansa varmoja siitä että he molemmat tai ainakin toinen putoaisi ensi sunnuntaina talosta.

– Se on varmaa että me lähdetään. Joko lähtee Inka tai sitten mä. Te muut ootte olleet täällä jo kaksi kuukautta. Miten me voidaan saada äänestäjiä kun me ollaan uusia? Eetu toisteli.

– Me ollaan aivan varmasti lähdössä. Se on vähän tyhmää, jos molemmat lähtee. Kaksi uutta täällä. Kyllä mä oon parhaani mukaan yrittänyt olla mukana jutuissa. Nyt pitäis vaan ajatella positiivisesti että on mukavaa olla täällä, Inka jatkoi.

Muut asukkaat yrittivät kertoa tulokkaille, että heillä ei ollut muita suurempaa mahdollisuutta joutua häätöäänestykseen ja sitä kautta ulos talosta. Eetu ja Inka eivät kuitenkaan ottaneet väitteitä kuuleviin korviinsa.