”Big Brotheriin meneminen oli virhe”

Big Brother · Stara.fi

Kuluvallakin tuotantokaudella Big Brother -talossa käväissyt Niko Saarinen nähtiin talossa jo kerran aiemminkin. Ensimmäinen vierailu päättyi talosta poistamiseen väkivaltaisuuden takia ja toinen loppui lyhyeen muuten vain.

Nyt Niko kirjoittaa viihdelehti Staran blogissaan, että toinen vierailu realityohjelmaan oli arviointivirhe, joka on tullut hänelle kalliiksi. Samalla hän laskee, että julkisuus on tullut hänelle kalliiksi.

– Uudelleen Big Brotheriin meneminen taisi olla virhe, sillä se verotti todellakin enemmän kuin mitä antoi. Meinasin menettää paitsi poikaystäväni, menetin kouluni ja kaiken lisäksi työmäärällisesti olen nyt vähemmän buukattu kuin aikoihin, Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

– Kyllä mä vielä kaiken voitokseni käännän.. siihen saattaa mennä hetki ja se noususuhdanne voi lähteä käyntiin ihan huomaamattakin kun sitä vähiten odottaa. Ja en puhu nyt julkisuudessa, koska sillä ei ole oikeastaan tällä hetkellä merkitystä. Sekin on verottanut enemmän kuin on osakseen minulle antanut.

Lue Nikon blogia osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.