BB-Vilhelmiinan jättirinnat naurattivat – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetiin toissailtana railakkaita juhlia, joissa asukkaat saivat irrotella alkoholin ja muiden muassa karaoken merkeissä. Asukkaista erityisesti BB-Eetu kunnostautui nauttimalla aivan liikaa alkoholia yritettyään todistaa hyvää viinapäätään.

Eetun viinapää osoittautui kaikkea muuta kuin hyväksi, sillä mies kävi yöllä henkeviä keskusteluja ilmapallon kanssa. Muiden asukkaiden ilta sujui kuitenkin hieman paremmin, ja hauskaa pidettiin oikein urakalla. Yksi irrottelijoista oli BB-Vilhelmiina, joka on yleensä ollut bileissäkin varsin konservatiivinen. Tällä kertaa Vilhelmiina muuttui kuitenkin povipommiksi laitettuaan suuret ilmapallot paitansa sisään.

Asukkaiden hurjat pellemaskit olivat jopa hieman pelottava näky. BB-Nino oli kuitenkin kuin kotonaan, sillä hän on toiminut myös siviilissä pellenä muiden muassa lapsille.

Uusimmat