Hugh Jackman palaa parrasvaloihin: ”Parasta vuosiin!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suuren suosion saaneiden X Men -elokuvien spin off -leffana taannoin valkokankaalla nähty X Men Origins: Wolverine on saamassa jatkoa. Jatkosuunnitelmat olivat hetken aikaa jäissä, mutta nyt projekti on ottanut jälleen askeleita eteenpäin.

Mestariohjaajaksi kutsuttu Darren Aronofsky sopi nimittäin 20th Century Foxin kanssa X Men Origins Wolverine 2 -elokuvan ohjauksesta. Elokuvan susimaisena Logan-Wolverinena nähdään tuttu näyttelijä Hugh Jackman. Tähti onkin paljastanut olevansa innoissaan Aronofskyn valinnasta kyseisen elokuvan ohjaajaksi. Jackman ja mestariohjaaja tekivät vuonna 2006 yhteistyötä elokuvassa Fountain. Näyttelijä luottaa Aronofskyn kädenjälkeen elokuvassa.

– Uskoisin että tämä on urallani parasta vuosiin. Tulossa on jotain tututusta poikkeavaa. Tämä ei ole mikään Kippari-Kalle -elokuva, vaan tummasävyinen Wolverine. Käsikirjoituksen on tehnyt Usual Suspects -elokuvan käsikirjoituksen laatinut Chris McQuarrie, joten se antaa hyvän vihjeen siitä, mitä on luvassa. Aronofsky tekee kaikesta fantastisen, hän niin sanotusti saa lihan luiden päälle. Tämä elokuva tulee jäämään mieleen katsomisen jälkeen, Hugh Jackman kertoi Vulture-blogille.