Mel Gibson sai potkut elokuvasta – oli liian vastenmielinen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Mel Gibson on ollut otsikossa viime aikoina lähes ainoastaan yhden asian merkeissä – hakattuaan tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen 6. tammikuuta tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Kerroimme aiemmin tähden saaneen yllättävän roolin Hangover 2 -elokuvasta. Nyt tilanne on jo muuttunut. Gibson ei nimittäin pääse edes cameorooliin kyseiseen elokuvaan. E! Online -julkaisu kertoo tuotantoyhtiö Warner Brothersin evänneen tähden esiintymisen elokuvassa, sillä miehen maine on hänen vihollisensa.

Tällä hetkellä mahdollisesti Hollywoodin vihatuin elokuvatähti oli ohjaaja Todd Phillipsin mukaan vastenmielinen joillekin elokuvassa mukana oleville.

– Gibson olisi ollut sopiva elokuvaan, ja samaa mieltä olivat Warner Brothersin johtaja Jeff Robinov ja hänen tiiminsä. Elokuvan tekeminen on kuitenkin yhteistyötä, ja kaikki elokuvassa mukana olevat eivät hyväksyneet hänen cameo-rooliaan. Tämä vaikutti Warner Brothersin päätökseen, ja siksi Gibson ei tule mukaan, Phillips kertoo E! Onlinelle.