BB-Elisabet raivostui: ”Te ootte kaikki r**kkareita!”

Big Brother Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa koettiin viime yönä hysteerisiä hetkiä, kun asukkaat ajautuivat makuuhuoneessa kiivaaseen sanaharkkaan. Oudoilla jutuillaan niin asuintovereitaan kuin katsojiakin talossa hämmentänyt BB-Eetu sai jälleen aikaan kunnon sanasodan jatkamalla itsetyydykseen liittyviä kertomuksiaan.

Jo aiemmin seksihalujensa katoamista talossa ihmetellyt Eetu avautui jälleen lempiaiheestaan. Mies kertoi asuintovereilleen harrastavansa itsetyydystä kotioloissa päivittäin, joskus jopa useita kertoja päivässä. Samalla mies ihmetteli miksi talossa kyseinen toiminta ei samalla lailla innostanut.

– Koska te ootte muka viimeks ollu 10 päivää runkkaamatta? BB-Eetu kyseli muilta asukkailta valojen jo sammuttua makuuhuoneesta.

BB-Elisabetin mielestä oli aivan normaalia olla selibaatissa pitkiäkin aikoja, jos ei ollut parisuhteessa. Aikaisemmin ”Tampereen kovimmaksi pelimieheksi” itseään tituleerannut Eetu vesitti myös samalla naistenmiehen maineensa ja myönsi vihdoin saavansa harvoin naisseuraa. Tästä syystä hän joutuikin yleensä turvautumaan itsetyydytykseen.

Pian makuuhuoneen keskustelu muuttui kuitenkin suureksi huutomyrskyksi, kun aiheeseen kyllästynyt Elisabet menetti hermonsa. Elisabetin mielestä itsetyydytyksestä ei saanut puhua, sillä se tuli olla jokaisen henkilökohtainen asia.

– Ei siinä ole mitään pahaa jos kattoo pornoo ja runkkaa, BB-Petri puolusti Eetua.

Pian myös BB-Niko yhtyi keskusteluun ja oli sitä mieltä, että kaikki talossa olevat tyydyttävät itseään jossain vaiheessa.

– Se on jätkien juttu, ei muijien, Petri täsmensi aiheen ahdistamaa Elisabetia.

– Te ootte kaikki runkkareita! BB-Elisabet huusi paljastuksista hämmentyneenä.

– Kaikki me runkataan. Satukin veti räpylään ekana iltana, Petri möläytti hämmentäen asuintovereitaan entisestään.

BB-talon väki vähenee jälleen huomenna, kun yksi asukas häädetään suorassa lähetyksessä. Tällä kertaa häätöäänestyksessä on peräti viisi asukasta. Häätöuhan alla ovat Inka, Eetu, Petri, Vilhelmiina sekä Marika. Häätöäänestysten konkari BB-Marika on ollut tähän asti mukana jokaisessa häätöäänestyksessä.