BB-Ksenia ei uskalla googlata itseään: ”Tissit, tissit!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta viime sunnuntaina häädetty BB-Ksenia on ollut viikon päivät siviilissä, ja tänään Big Brother Extra -ohjelmassa hän kertoi paluun siviiliin sujuneen kovin hitaasti. Ksenia esimerkiksi kertoi viihtyvänsä edelleen lähinnä sohvalla.

Talossa ollessaan Ksenia paljasteli useita kertoja myös muiden muassa rintavarustustaan. Kuvat levisivät nopeasti verkossa. Siviilissä nämä paljastuskuvat ja -videot eivät ole vielä sattuneet neitokaisen silmiin, koska hän ei ole vielä halunnut esimerkiksi googlata itseään verkosta.

– Onhan siinä vähän sellaista pientä, että ”tissit tissit”. Kukaan ei ole onneksi tullut päin naamaa sanomaan. En ole vielä ehtinyt mennä mihinkään YouTubeen tai muuallekaan katsomaan. En edes halua mennä katosmaan mitä siellä on, Ksenia kertoi Big Brother Extra -ohjelmassa.

Samalla 19-vuotias jyväskyläläinen kertoi ettei ole mustasukkainen Petristä, jonka kanssa hän ei edes suudellut talossa.