BB-Vilhelmiina rinnat paljaana kotikatsomoissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan tiivis tunnelma, kun asukkaat odottavat kuumeisesti hetken kuluttua paljastettavaa häätöäänestyksen tulosta. Parhaillaan käynnissä olevassa suorassa lähetyksessä esitellään samalla otteita kuluneen viikon tapahtumista.

Hetki sitten kotikatsomoissa nähtiin myös hieman tavanomaisesta poikkeavaa materiaalia, kun BB-Vilhelmiina esitettiin rinnat paljaana kylpyhuoneessa. Kyseisessä kohtauksessa paikalla olivat samaan aikaan myös tarpeitaan wc-pöntöllä tehnyt BB-Nino ja BB-Marika. Vilhelmiinan paljaita rintoja esitettiin televisiossa erityisen pitkään, vaikka ohjelmalla on runsaasti myös nuoria katsojia.

Asukkaat tietävät, että heitä saadaan kuvata myös kylpyhuoneessa silloin kun paikalla on enemmän kuin yksin asukas. Siitä huolimatta alastoman asukkaan esittäminen perheohjelmassa lienee kyseenalaista. Mitä mieltä sinä olet asiasta?

{democracy:128}

Uusimmat