Muodokkaan Inkan BB-vierailu päättyi lyhyeen – passitettiin kotiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta ja ohjelmasta häädettiin tänään jälleen yksi asukas. Tällä kertaa kotimatkalle joutui talon tuorein tulokas BB-Inka. Hän saapui taloon vain puolitoista viikkoa sitten keskiviikkona yhdessä Eetun kanssa.

Studioon astellessaan Inka purskahti itkuun. Hän kertoi haastattelussa olleensa liian hiljainen muiden asukkaiden seurassa ja yllättyneensä itsekin ujoudestaan. Inkalla ja Hannulla oli aiemmin kuumia hetkiä, mutta nyt Inka kertoi ettei ollut ihastunut Hannuun. Jatkossa hän aikoo tehdä mallintöitä.

Inka ei onnistunut saamaan talon muilta asukkailta kovinkaan suurta arvostusta, sillä hänet nimettiin useaan otteeseen talon laiskimmaksi asukkaaksi. Nimeämisperusteluissaan asukkaat antoivat neitokaiselle rajua kritiikkiä. Inka on 20-vuotias mallinakin toimiva vantaalainen lähihoitaja. Ennen Big Brotheria Inka on pari vuotta sitten ollut mukana Huippumalli haussa -ohjelmassa ja osallistunut lisäksi Suomen seksikkäin tavis -kilpailuun.